JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Javier Garcia/shutterstock Editorial/profimedia
PRISJETIO SE

Nogometna zvijezda se umalo potukla zbog Novaka Đokovića: ‘Bio sam na rubu, počelo je sve kuhati u meni‘

Srpski centarfor povezuje se s odlaskom u saudijski Al Hilal, ali zasada je još u Londonu
Piše: SNObjavljeno: 01. kolovoz 2023. 08:16

Srpski napadač Aleksandar Mitrović već godinama briljira u Engleskoj gdje se preko Newcastlea probio do Fulhama za koji nastupa od 2018. godine i prošle je sezone s 14 golova bio jedan od najzaslužnijih što je klub završio na 10 poziciji. Tijekom ljeta povezivalo ga se sa saudijskim Al Hilalom gdje bi se priključio reprezentativnom kolegi Sergeju Milinkoviću-Saviću, ali je transfer stopiran. Mitrović je ovog vikenda gostovao u podcastu Alesto kod novinara Aleksandra Stojanovića, ali tema razgovora nije bio njegov transfer...

Mitrović je u podcastu uspoređivao sebe s Novakom Đokovićem i Nikolom Jokićem i općenito govorio sve vezano na tu temu. Otkrio je da je 2019. godine pratio finale Wimbledona kad je Novak Đoković poslije skoro pet sati igre pobijedio Rogera Federera.

- Bio sam tada u Engleskoj i navijao za Novaka. Bio sam na rubu da se potučem! Sjećam se da su svi moj suigrači i stručni stožer bili za Federera, a samo ja i rezervni vratar za Novaka - rekao je Mitrović, a onda otkrio detalje s meča.

- Nešto je počelo kuhati u meni. Počeli su me prozivati. I sad kad netko kaže nešto loše o Novaku, dođe mi da uđem u sukob. Volim ga kao rođenog brata. Osjećam se krivim što ga ljudi izazivaju, čak i kod nas. Ne znam kojom riječju da ga opišem. Dobar čovjek, čovječanstvo, fair play igrač, ali za njega uvijek nešto nađu. On je najbolji ikada. Što ga vrijeđaju, on više gura. Takav je naš mentalitet...

Osvrnuo se zatim i na Nikolu Jokića koji je prošle sezone s Denverom osvojio NBA naslov.

- On je poseban. Boli ga briga za sve dok se Novak i ja nerviramo. Jaše konje, a na terenu kao da igra ‘basket‘ ispred dvorišta - zaključio je Mitrović.

Linker
27. travanj 2024 15:29