MAURO UJETTO Nurphoto Via Afp
ZLOČESTI DEČKO

Nogometnu zvijezdu razuljutila lažna vijest! ‘Mino, zašto ser*?‘ Evo što mu je odgovorio ‘uskrsli‘ menadžer

Valja istaknuti kako je Raiola inače menadžer Erlinga Haalanda, Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbe...
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2022. 16:54

Talijanski mediji su u četvrtak objavili da je u Milanu umro jedan od najpoznatijih nogometnih menadžera 54-godišnji Mino Raiola, ali pokazalo se da je vijest lažna. Liječnici u bolnici San Raffaele su objavili da je u teškom stanju, ali da je živ.

Sa svog twitter računa je poručio da je ljut što su ga po drugi puta pokopali u četiri mjeseca, te da se vidi da može oživjeti. Raioli su u siječnju u Milanu operirali pluća, a liječnici su tada tvrdili da je bila riječ o rutinskoj operaciji.

Valja istaknuti kako je Raiola inače menadžer Erlinga Haalanda, Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbe, Marca Verrattija, Gianluigija Donnarumme i još nekih poznatih nogometaša među kojima je i Mario Balotelli koji je reagirao na lažnu objavu u medijima.

- Morate biti prvi, je li? Može vas biti sram i možete se sramiti svog obrazovanja, poštovanja, vrijednosti i odgovornosti - napisao je Balotelli na Instagramu, a potom objavio i prepisku s Raiolom.

image
INSTAGRAM

- Mino, zašto uvijek se**?

- Mario, rekao sam ti još dok si bio malo dijete da novine prodaju sranja da bi bile na vrhu. Najvažnije je ponovno ustati.

image
INSTAGRAM

Linker
25. travanj 2024 18:51