FARRELL/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia
ENGLEZI OTKRIVAJU

Nova epizoda ljubavnog trokuta zvijezde Cityja, procurile šokantne poruke: ‘Želim je mrtvu. Ona je idiot‘

Kyle Walker ima šestero djece s dvije žene, a sada one prijete jedna drugoj
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2024. 19:38

Ljubavni trokut u koji je umiješan Kyle Walker dobio je novi nastavak. Naime, engleski mediji su objavili poruke u kojima je njegova supruga Annie Kilner poželjela smrt nogometaševe ljubavnice Lauryn Goodman.

Walker s ove dvije žene ima ukupno šestero djece - s Kilner četvero, a s Goodman dvoje, a iako je ljubavnička veza odavno izašla u javnost, on se nije rastao od Kliner. Dapače, oni rade na spašavanju veze, ali ona je postavila uvjet da to želi napraviti tek ako dobije polovinu njegovog bogatstva, oko 16 milijuna eura.

Dok se engleski tabloidi zabavljaju sa svim mogućim scenarijima okončanja ove ljubavne drame, u javnost su isplivale poruke u kojima Kilner piše protiv Goodman.

image
PROFIMEDIA

‘Želim je mrtvu. Mrzim je, ona je idiot‘, tako piše Kilner, a iako u prvom trenutku nije objavljeno kome su te poruke poslane, Mirror piše kako je Walkerovoj supruzi sugovornica bila Rebekah Vardy, supruga Jamiea Vardyja. Njih dvije su svojedobno bile jako bliske prijateljice pa od tada datira i ova korespondencija na koju je reagirala i Goodman. Naime, ona je engleskim medijima izjavila kako razmišlja o odlasku na policiju kako bi prijavila ove prijetnje.

Ako vam je u ovom tekstu ponestalo nogometa, a čudilo bi nas da nije, spomenimo kako Walker nastavlja sa svojim igrama dok se majke njegove djece prepucavaju po medijima. Jučer je u pobjedi Manchester Cityja protiv Fulhama odigrao 28 minuta. Prije toga je na tri utakmice nosi kapetansku vrpcu...

Linker
07. listopad 2024 22:35