NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/Pa Images/Profimedia
NOGOMETNI DAN NA OTOKU

Nova pobjeda Slavena Bilića, Bournemouth razbio Everton, Brentford ispao iz Liga kupa

Slaven Bilić i njegov Watford upisali su i četvrtu pobjedu u zadnjih pet utakmica
Piše: Hina/SNObjavljeno: 08. studeni 2022. 23:28

U prvoligaškom obračunu 3. kola engleskog Liga kupa nogometaši Bournemoutha su odigrali odličnu utakmicu te su s 4-1 svladali Everton.

Lowe, Stanislas, Marcondes i Anthony su bili strijelci za domaći sastav, dok je jedini pogodak za goste iz Liverpoola postigao Gray. Bournemouth je pobijedio nakon četiri ligaška poraza u nizu.

Leicester je pred svojim navijačima svladao Newport 3-0 čime je samo nastavio dobar niz iz Premier lige gdje je ostvario tri pobjede u zadnja četiri nastupa. Prvi pogodak na utakmici dao je Justin, a potom je suparnika u drugom poluvremenu, s dva gola, slomio Jamie Vardy.

Prvoligaš Brentford je ispao od četvrtoligaša Gillinghama. Odigrao je na domaćem terenu 1-1, a potom su gosti slavili 7-6 nakon jedanaesteraca.

Ostale utakmice se igraju tijekom srijede i četvrtka, a u svemu se posebno izdvaja dvoboj Manchester Cityja i Chelseaja u srijedu (21 sat).

Liga kup, 3. kolo: Bournemouth - Everton 4-1, Bristol - Lincoln 1-3, Burnley - Crawley 3-1, Leicester - Newport 3-0, Milton KD - Morecambe 2-0, Stevenage - Charlton 1-1, jedanaesterci 5-6, Brentford - Gillingham 1-1, jedanaesterci 6-7



Nova pobjeda Bilićevog Watforda

Slaven Bilić i njegov Watford upisali su i četvrtu pobjedu u zadnjih pet utakmica. Nakon što je za vikend izgubio od Coventryja, Watford je u zaostaloj utakmici 9. kola Championshipa na domaćem terenu pobijedio Reading s 2:0 i popeo se na 5. mjesto prvenstvene ljestvice sa šest bodova manje od prvoplasiranog Burnleyja.

Junak domaćina bio je 21-godišnji Brazilac Joao Pedro, koji je postigao oba pogotka za Watford. Prvi je zabio iz jedanaesterca u 15. minuti, a onda je u 87. minuti potvrdio pobjedu pogotkom iz voleja.

Bilić je sada na učinku od šest pobjeda i četiri poraza u drugoj engleskoj ligi, otkad je u rujnu preuzeo Watford, a do pauze i Svjetskog prvenstva očekuje ga još ogled kod Bristol Ciytja 12. studenog.

Linker
20. travanj 2024 13:30