Rose Bertram je navodno nova Mbappeova djevojka

 SCREENSHOT
LIJEPA ROSE

Nova romansa!? Kylian Mbappé više ne ljubi transrodnu Ines, evo tko je nova ljubav ubojitog napadača

Sjajni francuski napadač je prekinuo s 32-godišnjakinjom, koja je dio života bila muškarac
Piše: SNObjavljeno: 24. prosinac 2022. 19:56

Veza Kyliana Mbappea i transrodne žene Ines Rau je, kako prenose francuski mediji, gotova. Pišu kako je napadač Paris Saint-Germaina sada u vezi s belgijskom manekenkom Stephanie Rose Bertram.

Prema brojnim izvještajima, Mbappeovu novu vezu potvrdila je fotografija koju je dizajner Eli Mizrahi postavio na Instagram. Na njoj je belgijska manekenka viđena kako bodri Mbappea na Svjetskom prvenstvu, dok je on bio u Kataru. Čak je nekoliko poruka posvetila Mbappeu, pa je Marca pretpostavila da je par sada u ljubavnoj vezi.

Ova vijest stigla je nakon što je Mbappe navodno raskinuo vezu s Ines Rau, 32-godišnjom transrodnom manekenkom, koju je čak prestao pratiti na Instagramu, pa je veza procijenjena kao gotova. Mbappe i Rau, prema francuskim novinarima, u vezi su bili nekoliko mjeseci, a prvi put su zajedno viđeni tijekom filmskog festivala u Cannesu u svibnju ove godine.

Inače, 32-godišnjakinja porijeklom je iz Alžira. Rođena je kao muškarac, ali se sa 16 godina odlučila promijeniti spol i živjeti kao žena.

Linker
05. ožujak 2024 22:21