Slavlje igrača RW Essena
 THILO SCHMUELGEN Afp
ŠOK ZA ‘APOTEKARE‘

Nova senzacija u Njemačkom kupu! Četvrtoligaš eliminirao Bayer, Bayernov ‘krvnik‘ ide dalje

Bayer je poveo u produžecima, ali onda je uslijedio potpuni preokret u razmaku od sedam minuta
Piše: HinaObjavljeno: 02. veljača 2021. 21:38

Senzaciju u njemačkom kupu priredio je u utorak četvrtoligaš RW Essen koji je nakon produžetaka sa 2-1 eliminirao Bayer Leverkusen.

Nakon što je utakmica u regularnom dijelu završila bez pogodaka, igrani su produžeci i Bayer prvi dolazi u vodstvo u 105. minuti zahvaljujući pogotku Leona Baileya. Međutim u 108. minuti Oguzhan Kefkir izjednačuje, a u 115. minuti Simon Engelmann dovodi RW Essen u vodstvo.

Prije tri tjedna minhenski je Bayern eliminiran u drugom kolu, bolji od njega je bio drugoligaš Holstein Kiel koji je danas nakon izvođenja jedanaesteraca slavio protiv drugog drugoligaša Darmstadta 98 sa 8-7(1-1).

image
THILO SCHMUELGEN Afp

Utakmica je nakon 90 minuta zavvršila rezultatom 1-1. Poveo je Holstein Kiel a strijelac je bio u 58. minuti Janni Serra, ali u 86. minuti Serdar Dursun zabija za izjednačenje. Kako pobjednik nije odlučen ni nakon produžetaka uslijedili su jedanaesterci.

Večeras još igraju Borussia Dortmund protiv Paderborna i Wereder protiv Greuther Fuertha.,a sutra su na rasporedu utakmice Wolfsburg-Schalke, RB Leipzig - Bochum, Jahn Regensburg- Koeln i Stuttgart - Moenchengladbach.

Linker
25. travanj 2024 00:55