Petar Bočkaj

 INSTAGRAM
NE SLUŽI MU NA ČAST

Nova velika zvijezda Dinama proglašena krivim zbog uvreda bivšoj supruzi! Evo što je pisao u SMS porukama

Rasprava je krenula kada je Bočkaj pretprošle godine želio čuti svoje dijete
Piše: SNObjavljeno: 19. siječanj 2022. 13:17

Novo Dinamovo pojačanje Petar Bočkaj mora platiti 2000 kuna kazne i 200 kuna zbog sudskog postupka vrijeđanja bivše supruge s kojom ima dijete. Prije godinu i pol dana poslao je SMS poruku bivšoj supruzi u kojoj joj je poručio da 'ide u pi*** materinu' i da će joj 'jeb*** mater' ukoliko neće čuti svoje dijete.

Nakon poruke uslijedila je i tužba i u konačnici presuda zbog verbalnog nasilja u obitelji. Bočkaj u svojoj obrani ništa nije porekao te je također poručio kako 'niti u jednom trenutku nije imao namjeru izazvati strah, uznemirenost ili povrijediti dostojanstvo'. Bio je ljut jer mu je bivša supruga u jednom trenutku rekla kako ne može čuti svoje dijete na telefon.

Rasprava je krenula kada je Bočkaj pretprošle godine želio čuti svoje dijete, a bivša supruga mu je tada rekla kako je na rođendanu, da bi potom uslijedile već ranije spomenute uvrede. Također valja istaknuti kako je čitavu raspravu čula i prijateljica s kojom je bivša supruga bila u automobilu te su zatim zajedno otišle u policiju i prijavile Bočkaja.

Linker
23. travanj 2024 02:17