IGOR KUPLJENIK/MI-PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
‘DA, NIJE ŠALA‘

‘Novi dres Srbije‘ izazvao lavinu negativnih komentara, a jedan ‘suludi plan‘ uključivao je i - šahovnicu!?

‘Možete samo zamisliti što bi se dogodilo da su nogometaši izašli u nečem takvom...‘
Piše: SNObjavljeno: 27. srpanj 2022. 11:12

U susjednoj nam Srbiji ovih se dana zabavljaju s novim dresom njihove nogometne reprezentacije. Iako isti još nije službeno predstavljen, nekoliko različitih verzija dizajna je nekako procurilo u javnost, a priča o jednom je izazvala posebno čuđenje.

"Jedini problem u cijeloj priči - ništa od onoga što je dosad viđeno nije autentičan dres Srbije!" - reakcija je iz teksta Kurira koji navodi kako su fotografije navodnog dresa koje su se pojavile na internetu "izazvale lavinu negativnih komentara".

Iz Kurira tvrde i da su imali uvid u finalnu verziju i da to nije dres koji kruži društvenim mrežama, a da će promocija istog biti 29. kolovoza.

"Izgleda neusporedivo bolje i vjerojatno će sami komentari do kraja kolovoza biti drugačiji", dodali su.

Ovo je jedna verzija dresa koja je procurila u javnost:

Za "cijeli kaos" koji se događa oko dresa odgovornost snosi i kompanija koja ga proizvodi - Puma. Navodno je cijela priča trebala biti dovršena do 29. svibnja, no to se nije dogodilo... Suradnja Pume i Nogometnog saveza Srbije, kako tvrdi Kurir, dogovorena je još posljednjih dana 2017. i traje do kraja ove godine, a jedan prijedlog dizajna koji je izazvao posebno čuđenje uključivao je i - šahovnicu na rukavima.

"Prijedlog za opremu Srbije bio je sa šahovnicom na rukavima. Da, ne šalim se, to je bila dizajnerska ideja za trenirke Srbije koja je poslana u Savez. Možete samo zamisliti što bi se dogodilo da su nogometaši izašli u nečem takvom na trening ili utakmicu", priča Kurirov izvor u tekstu pod naslovom: "Planirali nogometaše Srbije obući u šahovnicu: Neviđen skandal! Otkrivamo sve detalje suludog plana".

Linker
03. svibanj 2024 06:49