- Afp
IZGUBIO ŽIVCE

Novi ispadi bijesa Cristiana Ronalda: Poludio nakon poništenog gola, a pogledajte što je tek napravio kamermanu

Nakon završetka utakmice, situacija je eskalirala kada se kamerman približio Ronaldu
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 29. srpanj 2023. 07:34

Cristiano Ronaldo, slavni portugalski nogometaš, privukao je pažnju medija nakon što je njegova momčad Al Nassr odigrala 0:0 protiv Al Shababa u prvom kolu Arapskog kupa prvaka u Saudijskoj Arabiji. Iako je postigao spektakularan gol koji je poništen zbog ofsajda, glavne vijesti bile su usmjerene na njegove ispade tijekom utakmice.

Al Nassr je započeo utakmicu s rezervnom postavom, što znači da glavne zvijezde poput Ronalda, Talisce i Marcela Brozovića nisu bili u početnoj postavi. Ronaldo je ušao u igru tek u posljednjih pola sata utakmice, dok je Talisca ušao na poluvremenu, a Brozović nije zaigrao.

U 75. minuti utakmice, Ronaldo je izveo nevjerojatno snažan i precizan udarac, koji je završio u mreži. No, radost mu je kratko potrajala jer je gol poništen zbog minimalnog zaleđa. Ta odluka sudaca izazvala je bijes kod Ronalda, koji je demonstrativno gestikulirao na terenu izražavajući svoje nezadovoljstvo.

Nakon završetka utakmice, situacija je eskalirala kada se kamerman približio Ronaldu kako bi ga snimao. Unatoč tome što nije ušao u privatni prostor portugalskog nogometaša, Ronaldo ga je bijesno zalio bocom vode i gestikulirao rukom da se makne, što je ovaj i učinio.

Linker
10. svibanj 2024 19:33