Kylian Mbappe

 FRANCK FIFE Afp
TRANSFER SAGA

Novi šok za Real Madrid: PSG ne pušta Kyliana Mbappea iz kluba, on ima samo jedan cilj u Parizu

Napadač ima klauzulu u ugovoru kojom ostaje vezan za PSG do 2025.
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 09. travanj 2023. 08:11

Prema pisanju "Diario Sporta", Paris Saint-Germain neće prodati superzvijezdu Kyliana Mbappea, neovisno o cijeni koju bi postigao ovog ljeta. Real Madrid, ukoliko dođe do raskida suradnje u francuskoj metropoli, ostaje favorit za potpisivanje ugovora s reprezentativcem "Les Bleusa", unatoč tome što je odbio prelazak u Madrid na početku sezone 2022./23.

Mbappeov ugovor u Parizu uključuje klauzulu o produljenju ugovora od 2024. do 2025., ali ona mora biti aktivirana do kraja lipnja.

Ako se Mbappe odluči protiv aktivacije svoje opcije produljenja u Parizu, u Madrid će opet oživjeti dugogodišnji interes za transfer, s mogućnošću dogovora s njim o predugovoru početkom 2024.

Unatoč špekulacijama da bi PSG mogao prodati Mbappea, ako on odbije klauzulu, francuski velikan neće prodati 24-godišnjaka iz principa, prema "Diario Sportu".

24- godišnjak se neće forsirati za odlazak jer ima za cilj osvajanje naslova Lige prvaka s PSG-om 2024. godine, a bivši napadač AS Monaca odluku o svojoj budućnosti donijet će sljedeće ljeto.

Linker
28. travanj 2024 12:38