FAYEZ NURELDINE Afp
OKRŠAJ VELIKANA

Novi sudar titnana! Cristiano Ronaldo bi mogao debitirati za Al Nassr u utakmici protiv Lea Messija

Garcia je rekao da je Ronaldov dolazak u Saudijsku Arabiju bio sličan Peleovom prelasku u New York Cosmos
Piše: HinaObjavljeno: 09. siječanj 2023. 11:27

Portugalac Cristiano Ronaldo odslužit će suspenziju prije nego što debitira u ligi za svoj novi klub iz Saudijske Arabije Al Nassr, ali bi mogao zaigrati protiv PSG-a u prijateljskoj utakmici ovog mjeseca, izjavio je trener Rudi Garcia.

Ronaldo je propustio prvu od dvije domaće utakmice za Al Nassr u petak nakon što ga je suspendirao Engleski nogometni savez (FA) jer je navijaču izbio telefon iz ruke poslije poraza Manchester Uniteda od Evertona u travnju.

Garcia je potvrdio da će 37-godišnji napadač također propustiti ligašku utakmicu protiv Al Shababa i debitirati protiv Ettifaqa 22. siječnja - osim ako ne igra protiv PSG-a 19. siječnja u Rijadu u momčadi sastavljenoj od igrača Al Nassra i Al Hilala .

"To (njegov debi) neće biti u dresu Al Nassra. Bit će to mješavina između Al Hilala i Al Nassra," rekao je Garcia za "L‘Equipe".

Garcia je rekao da je Ronaldov dolazak u Saudijsku Arabiju bio sličan Peleovom prelasku u New York Cosmos, čime je slabo poznati saudijski klub ovaj mjesec nakon Portugalčevog potpisivanja ugovora prikupio više od 10 milijuna novih pratitelja na Instagramu.

Bivši trener Lillea i Olympique Lyonnaisa rekao je kako se nada da će Ronaldo ponovno otkriti užitak igranja nogometa nakon burnog dvomjesečnog razdoblja tijekom kojeg je njegov ugovor s Manchester Unitedom raskinut, a Portugal izgubio u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

"Posljednjih mjeseci, između Manchester Uniteda, reprezentacije i na privatnoj razini, nije imao lakih trenutaka," rekao je Garcia."Ako ponovno pronađe zadovoljstvo igrati, bit će to dobro ostvaren cilj."

Linker
20. travanj 2024 10:43