Gerard Pique i Clara Chia

 Europa Press/zuma Press/profimedia
SAGA SE NASTAVLJA

Novi težak udarac za Shakiru, ova će informacija o Gerardu Piqueu emotivno dotući pjevačicu

Pjevačica i nogometaš su prekinuli još prošle godine, ali i dalje su glavna tema
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2023. 19:00

Shakira i Gerard Pique su prošle godine prekinuli svoju dugogodišnju vezu, a taj raskid nije bio bezbolan. Zajedno su bili 12 godina, a imaju i dvojicu sinova Milana i Sashu. Brak je propao kada je pjevačica saznala da ju je nogometaš prevario.

Bivši igrač Barcelone nije mogao odoljeti 23-godišnjoj Clari Chiji Marti koja je u to doba radila u njegovoj firmi Kosmos. Nakon prekida su i Shakira i Pique imali razne ispade i jedno drugome se pokušali osvetiti. Shakira je prijetila kako će djecu odvesti sa sobom u Miami i na razne načine, pa i svojim pjesmama, slala uvredljive poruke za Piquea i Claru.

Sada je pak čula vijest koja će ju duboko potresti i zadati joj novi težak udarac. Novinari Music Mundiala su doznali da je Clara Chia Marti trudna s Piqueom i čekaju svoje prvo dijete.

"Kontroverzna veza između Gerarda Piquea i Clare Chije Marti i dalje izazva brojne komentare. Ugledni argentinski novinar sada tvrdi da par čeka svoje prvo dijete. Vijest koju je otkrio poznati novinar Gustavo Ceriani je šokirala sve Shakirine fanove. Gerard Pique i Clara Chia su snimljeni kako u apoteci kupuju test za trudnoću. Sve je bilo tajno, a Ceriani tvrdi da mu je farmaceut potvrdio da im je prodao test za trudnoću", piše Music Mundial.

Shakira je prije toga Claru nazvala ‘mrtvom muhom‘, ali ova informacija će ju emotivno sigurno dotući.

Linker
19. travanj 2024 06:27