FRANCK FIFE Afp
BEZ VAŽNE KARIKE

Novi udarac za PSG uoči važnog uzvrata protiv Bayerna! Kylian Mbappe poručio: ‘Ostani jak brate moj‘

Le Parisien je izvijestio kako unutar kluba kruži informacija prema kojoj će Brazilcu trebati između tri i četiri tjedna za oporavak,
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. veljača 2023. 18:19

Neymar je u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici s Lilleom na Parku prinčeva (4:3) ozlijedio gležanj, te ga po svemu sudeći neće biti u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka s Bayernom 8. ožujka u Münchenu.

Paris Saint-Germain je izvijestio kako pregled na magnetskoj rezonanci nije pokazao frakturu, te je novi pregled ligamenata najavljen za sljedećih 48 sati.

Le Parisien je izvijestio kako unutar kluba kruži informacija prema kojoj će Brazilcu trebati između tri i četiri tjedna za oporavak, što bi značilo da će se na teren vratiti tek sredinom ožujka.

Neymar je ozlijedio gležanj i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, te nije igrao od ogleda sa Srbijom 24. studenoga pa do četvrtfinala s Hrvatskom 9. prosinca.

‘‘Ostani jak, cijela momčad te čeka vrlo skoro. Hajde, brate moj‘‘, uputio je Kylian Mbappé poruku Neymaru preko društvenih mreža.

Mbappé se nakon posljednje ozljede na teren uspio vratiti za svega dva tjedna, i to uz velike napore, kako njega samog, tako i klupske liječničke službe.

Neymar je ipak više na glasu kao veliki partijaner nego kao veliki radnik i profesionalac, pa je veliko pitanje hoće li u svom oporavku moći slijediti primjer mlađeg suigrača...

Linker
28. travanj 2024 06:18