IVO RAVLIC Cropix
DOIGRAVANJE HMNL

Novo Vrijeme, Futsal Dinamo i Square u polufinalu, završnicu već ranije osigurao i Olmissum

Prednost domaćeg parketa u polufinalu imaju Novo Vrijeme i Olmissum, a te serije startaju u petak
Piše: HinaObjavljeno: 02. svibanj 2023. 21:54

Futsal momčadi Novo Vrijeme, Futsal Dinamo i Square plasirali su se u polufinale doigravanja Prve HMNL te su se tamo pridružili Olmissumu iz Omiša koji je ranije osigurao proboj među posljednje četiri momčadi.

Aktualni prvak Novo Vrijeme pobijedilo je s 2-1 u četvrtfinalnoj seriji Osijek, a u napetom odlučujućem, trećem ogledu slavio je sa 7-5 na domaćem terenu.

Osječani su prijetili velikim iznenađenjem jer su nakon samo četiri minute vodili 3-0, a potom i s 4-1. No, do kraja prvog poluvremena Novo Vrijeme je izjednačilo na 4-4, a u nastavku susreta napravilo konačni korak prema polufinalu.

Tamo će Novo Vrijeme igrati protiv Futsal Dinama koji je također s 2-1 u seriji svladao Vrgorac. U trećem ogledu Futsal Dinamo je pred svojim navijačima slavio 3-0, a pogotke su dali Zonjić, Perić i Čekol.

U drugom polufinalu će se sastati Olmissum i dubrovački Square. Ranije su Omišani s 2-0 u seriji bili bolji od Futsal Pule, koja je prošle godine igrala finalnu seriju.

Square je protiv šibenske Crnice igrao treći ključni susret na domaćem terenu u Dubrovniku te je slavio 6-3. Marinović i Turk su dali po dva pogotka za dubrovački sastav.

Prednost domaćeg parketa u polufinalu imaju Novo Vrijeme i Olmissum, a te serije startaju u petak.

Linker
26. travanj 2024 04:15