Hasan Salihamidžić i njegova obitelj
 INSTAGRAM
VIŠE NE MOŽE ŠUTJETI

Očajna supruga legendarnog nogometaša BiH! ‘Vrijeđaju nam kompletnu obitelj, molim vas prestanite‘

‘U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvredljivih komentara‘
Piše: SNObjavljeno: 23. travanj 2021. 18:23

Legendarni nogometaš Bayerna i BiH Hasan Salihamidžić u posljednje vrijeme nije previše omiljen među navijačima bavarskog velikana. Naime, popularni Braco je zbog loših odnosa s trenerom Hansijem Flickom na udaru navijača, a neki su i pokrenuli peticiju za njegovu smjenu.

Ipak, neki od navijača prešli su svaku granicu te su odlučili ‘udariti‘ i na obitelj bivšeg BiH reprezentativca, a većina uvreda upućene su njegovoj supruzi, ali i djeci.

Njegova supruga Esther odlučila je o svemu pogovoriti javno i moliti za pomoć te je na Instagramu zamolila sve da prestanu sa uvredama zbog posla koji nije povezan sa obitelji Salihamidžić.

- U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvredljivih komentara koje nemaju nikakve veze sa onim što radim i koje su povezane sa mojim mužem i poslom koji se bavi - napisala je Esther, pa nastavila:

- Vrijeđaju ga i napadaju našu kompletnu obitelj. Molim vas da prestanete s ovim jer nema nikakve veze sa navijanjem za klub - poručila je Esther.

Bez obzira na na sve pristiske šefovi Bayerna odlučili su pružiti potpunu podršku Hasanu Salihamidžiću i još uvijek mu nemaju namjeru uručiti otkaz. Podsjećamo, Braco je na funkciji sportskog direktora kluba od 2017. godine, a nakon što je ova pozicija ukinuta, postao je član Izvršnog odbora kluba.

Linker
02. svibanj 2024 07:24