Neymar nije odolio sestrama iz rodnog Brazila

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
BRAZILAC NIJE ODOLIO

Odbojkašica ima OnlyFans, a privukla je i Neymara: ‘Htio je mene i sestru blizanku zajedno u krevetu‘

Dvije sestre se bave sportom, ali puno više zarađuju izvan terena
Piše: SNObjavljeno: 17. veljača 2023. 10:23

Key Alves se bavi odbojkom, ali svjetsku je popularnost stekla zahvaljujući izgledu. Brazilka je otvorila i svoj profil na popularnoj platformi za odrasle OnlyFansu od čega zarađuje puno više nego od odbojke.

Na Instagramu je prati skoro osam milijuna ljudi, a među njima je i velik broj slavnih nogometaša. Atraktivna 23-godišnjakinja je otkrila kako joj se javila brazilska zvijezda Neymar koji je imao nemoralnu ponudu.

Key je pričala s Brazilcem, ali ubrzo je otkrila kako je on pokušao i nju i njenu sestru blizankinju odvući u krevet.

- Znate li što je rekao? Tko zna, možda završim s obje. Sestra Keyt i ja razgovaramo o svemu. Zar je stvarno mislio da to neću spomenuti? Da joj nije poslao poruku, da se javio samo meni, već bih bila u Parizu - otkrila je Key.

Key je otkrila da poznaje sve Neymarove prijatelje, ali da Brazilca još nije upoznala uživo zbog njegovog prenatrpanog rasporeda. Ovaj model na OnlyFansu naplaćuje pretplatu od 16 eura mjesečno. Na Instagramu je popularna i njena sestra Keyt koji prati 1.8 milijuna fanova. Key se pak smatra sportašicom.

- Ulazim u treću godinu u profesionalnom odbojkaškom timu i smatram se profesionalnom sportašicom, ali stvari izvan terena su za mene počele napredovati pa sam počela obraćati malo više pažnje i na tu sporednu karijeru - otkrila je Key pa dodala:

- Htjeli mi to ili ne, to je danas moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem 50 puta više nego od odbojke, a na OnlyFansu i više jer je mjesečna cijena od 16 eura fiksna.

Neymaru ovo nije prvi put da lovi zgodne djevojke. Do sada je imao velik broj partnerica koje konstantno mijenja. Na proslavi svog 31. rođendana se zabavljao sa bivšom djevojkom Brunom Biancardi, a u siječnju ga se povezivalo s modelom Jessicom Turini.

Linker
20. travanj 2024 14:15