Policija u Barceloni vozi Danija Alvesa prema zatvoru

 AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
SUDAC NIJE IMAO MILOSTI

Odluka je pala: Najtrofejniji igrač svih vremena mora u pritvor! Noć će provesti iza rešetaka, evo što ga čeka

Zasad mu je naloženo da ostane iza rešetaka, a do kad će tamo biti, još uvijek se ne zna točno
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2023. 21:16

Dani Alves (39) mora u pritvor! Najtrofejniji igrač u povijesti nogometa poslan je izravno iza rešetaka i trenutno nema pravo na jamčevinu, objavili su španjolski mediji odluku suca istrage.

Podsjetimo, Alves je uhićen zbog seksualnog napastovanja jedne žene 30. prosinca u zahodu jednog noćnog kluba u Barceloni. Jutros nakon što je uhićen, Alves je izveden pred suca istrage u Barceloni koji je prihvatio zahtjev tužitelja i provoditelja privatne istrage u tom slučaju. Zahtjev je bio da se Alvesa smjesti u pritvor odmah i to zbog otvorene opasnosti da će napustiti Španjolsku, budući da je trenutno igrač kluba UNAM Pumas u Mexico Cityju.

Alves je sproveden u zatvor Brians 1 u predgrađu Barcelone, Sant Esteve Sesrovires. Istovremeno, saslušana je i žrtva događaja koja je izjavila da ju je nekadašnji brazilski reprezentativac najprije dirao bez njena pristanka, tukao, a potom i silovao. Sudac nije imao milosti, a čitav slučaj do sada rješavao se točno 18 dana, budući da je 2. siječnja Alves pozvan na prvo saslušanje u policijsku postaju.

Alvesa sada čeka građansko suđenje, a pritvor mu još uvijek nije vremenski određen. Izjasnio se nevinim, ali je priznao da je prostor noćnog kluba pohodio 30. prosinca, kada se navodni zločin dogodio. Zasad je jasno da će večeras prenoćiti iza rešetaka. Vjerojatno će tamo ostati do okončanja istrage...

Linker
23. travanj 2024 09:33