Taichi Hara
 MARKO KNEZEVIC/NK ISTRA 1961
SENZACIJA KUPA

Oduševljeni veliki gazda napokon najavio dolazak u Hrvatsku, zbog sjajnog napadača slavilo se i u Japanu!

Mnoštvo je poruka i čestitki stiglo na velikom uspjehu protiv branitelja naslova
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 16. travanj 2021. 16:36

Jedna od znakovitijih stigla je iz Vitorije.

Gazda kluba Josean Querejeta oduševljen je, nakon mnoštva razočaravajućih situacija u Istri, što se napokon pokazuje iskorak. Querejeta senior nije bio u Hrvatskoj otkako je njegova grupacija ušla u HNL, prije s Rudešom, a od 2018. s vlasništvom Istre 1961. Odmah po saznanju rezultata polufinala s Rijekom vlasnik je najavio da sigurno dolazi na finale te će napokon biti u Hrvatskoj.

Japanac koji je oduševio Pulu

Otkako je došao, ne prestaje oduševljavati. Nije stvar samo u igri, nego i u pristupu, ponašanju, kulturi. No, znate već kako ide, kada igrač daje golove, uvijek je voljeniji. Taichi Hara je pun pogodak Istre 1961 i njenog direktora Mikela Gonzalesa. Za Haru stižu već brojni upiti, ali njegova sudbina, barem za sada, vezana je za Istru, a onda za Alaves.

Protiv Rijeke japanski je napadač postigao pogodak i kako smo vidjeli na njegovim, ali i medijskim društvenim mrežama, već tada je uslijedilo mnoštvo komentara odobravanja u Japanu. Nema dvojbe da je po dobrom običaju u toj zemlji njihov igrač praćen kao zvijezda, odnosno, da Istra 1961 sada ima navijače i na Dalekom istoku...

Impulsi Demona

U utorak su došli na trening i motivirali igrače. U srijedu su bili ispod sjeverne tribine i dali su do znanja igračima da su prisutni. Demoni su, kao uostalom i svi ostali navijači Istre, napokon dočekali i onu utakmicu koja će im istinski razgaliti dušu. Pobijediti Rijeku je uvijek veliko zadovoljstvo zbog susjedskog rivalstva.

Dobiti je u polufinalu Kupa, kada se to baš najmanje očekivalo, to je valjda ona doza sreće koja je skupila sve frustracije do sada. Navijači Istre su uporni navijači jer nakon tolikih godina stagnacije treba imati doista strast biti i dalje uz klub i nadati se.

U slavlju igrača s Demonima nakon utakmice ta se obostrana sreća barem jednom pokazala u punoći velikog dosega i ponosa. Impulsi koji mogu biti dugoročniji i za baskijske vizije Istre...

Linker
30. travanj 2024 19:39