ULISES RUIZ Afp
PRIJETI MU 15 GODINA ZATVORA

Odvjetnica žrtve otkrila ključni dokaz protiv Danija Alvesa: ‘Silovatelj nije koristio zaštitu...‘

Najtrofejniji nogometaš na svijetu se nalazi u pritvoru gdje čeka suđenje
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2023. 15:41

Dani Alves optužen je za silovanje i trenutno se nalazi u pritvoru gdje čeka rasplet ovog slučaja. Alvesa je za silovanje optužila 23-godišnja djevojka koja tvrdi da se sve odvilo u jednom noćnom klubu u Barceloni. Njen odvjetnica sada je spomenula ono što bi moglo biti ključni dokaz Brazilčeve krivnje.

"Moja klijentica dobiva psihološku pomoć u ustanoci za tretman žrtava nasilja. Bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbjegla zarazne bolesti jer silovatelj nije koristio kondom. Moja klijentica koristi i lijekove za spavanje jer nakon što je silovana ne može zaspati", rekla je odvjetnica za Marcu pa dodala kako djevojka nije oprala donje rublje na kojem se nalazi ključni dokaz:

"Srećom, klub u kojem je silovana napustila je u kolima hitne pomoći i odmah otišla na policiju. Za razliku od mnogih žrtava seksualnog zlostavljanja koje operu donje rublje, ona nije uništila dokaze. Važno je napomenuti i da djevojka u noći zločina nije konzumirala alkohol i da izjave koje je dala nisu kontradiktorne", poručila je njena odvjetnica.

Najtrofejniji igrač u povijesti sada se nalazi u pritvoru u koji je dospio nakon što je nekoliko puta mijenjao iskaz. Ako se pokaže da je kriv, prijeti mu kazna do 15 godina zatvora.

Linker
17. travanj 2024 17:50