ADRIAN DENNIS Afp
‘ON JE ODABRAO SMRT!‘

Oglasio se Florentino Perez! Evo kako je odgovorio na propast Superlige i engleski ‘nož u leđa‘

Predsjednik Reala dao je prije izlaska Engleza intervju u kojem je pokušao objasniti ideju projekta
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2021. 22:47

Nakon vijesti iz Engleske i Španjolske o početku raspada Superlige i najavljenom odustajanju Chelseaja i Manchester Cityja iz cijelog projekta, oglasio se glavni i odgovorni Florentino Perez.

Predsjednik Reala i Superlige je u kasnom intervju za L'Equipe prvo odgovorio na priču o raspadu, no bilo je to prije objave svih engleskih klubova o izlasku iz Superlige. Evo što je Perez govorio prije nego su mu Englezi 'okrenuli leđa'.

image
Florentino Perez
FRANCK FIFE Afp

"Nitko nije bio natjeran da uđe u ovaj projekt. Ne bojim se da će klubovi napustiti Superligu" rekao je Perez pa odgovorio na priču o teškim kaznama koje prijete 'otpadnicima'.

"Sankcija neće biti jer nas štiti zakon. I zdravi razum. Superliga je dobra ideja i spremni smo sa svima pričati kako bismo sačuvali nogomet. Uefa osmišljava format natjecanja za 2024. koji nikome nije jasan.", rekao je predsjednik Reala, te je nastavio:

"Ne poduzmemo li nešto svi ćemo dotad umrijeti. Uefa nije željela našu ideju već je smislila svoju. Potrebna je reforma ili slijedi smrt. A Uefin predsjednik je odabrao smrt!''

Linker
14. travanj 2024 22:20