AP
KICKER

Olić i Mandžo dobri, Badelj loš

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2012. 14:50

Njemački magazin Kicker dodijelio je ocjene za igrače koji su nastupili u ogledima 9. kola Bundeslige, od najbolje jedinice do najlošije šestice.

Ivica Olić bio je strijelac i asistent u Wolfsburgovoj gostujućoj pobjedi kod Fortune 4-1. Za svoju igru do 82. minute dobio je vrlo dobru ocjenu 2.5. Srđan Lakić je u igru ušao u 86. minuti i ostao je bez ocjene.

Mario Mandžukić je u prvom porazu Bayerna nakon osam uzastopnih pobjeda, kod kuće od Bayera 2-1, bio strijelac izjednačujućeg pogotka glavom u 77. minuti. Prvom strijelcu Bundeslige to je bio osmi prvenstveni pogodak ove sezone. Ocijenjen je s dobrom trojkom.

Za razliku od Olića i Mandžukića, Milan Badelj je dobio lošu ocjenu 4.5, iako je njegov HSV slavio u gostima kod Augsburga 2-0. Ivo Iličević nije ulazio u igru u hamburškoj momčadi.

Bosansho-hercegovački reprezentativni napadač Stuttgarta Vedad Ibišević, koji je zabio pobjednički gol za konačnih 2-1 kod kuće protiv Eintrachta, ocijenjen je s trojkom.

Bivši Zagrebov igrač, reprezentativac Bosne i Hercegovine Mensur Mujdža, dobio je četvorku u domaćem porazu Freiburga od aktualnog prvaka Borussije iz Dortmunda 2-0. U toj utakmici je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ušao u igru u 89. minuti, pa je ostao bez ocjene.

Linker
25. rujan 2024 01:15