Dani Olmo
 LAURENCE GRIFFITHS Afp
BILO JE TO NEMOGUĆE ZAVRŠITI

Olmo se želio vratiti u Barcelonu, bio je presretan kad je čuo da ga traže, evo zašto je sve propalo

Nijemci su mudro iskoristili zadnji dan prijelaznog roka pa pred Danija izašli s ovim objašnjenjem.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2021. 10:13

Trebao je to biti veliki, baš veliki povratak Danija Olma u Barcelonu. Iz nje je kao mladić krenuo za Zagreb gdje se preko Dinama vinuo do nogometnih visina. Standardni je igrač njemačkog RB Leipziga, neizostavni dio španjolske reprezentacije kojom ravna Luis Enrique. Barca ga je htjela i ovog ljeta.

Već smo puno o tome pisali, a španjolski dnevni list Marca odlučio je staviti točku na sva događanja iz 31. kolovoza ove godine. Na posljednji dan ljetnog prijelaznog roka s Camp Noua su naumili dovesti zamjenu za Antoinea Griezmanna. Od jutra je bilo znano da bi se francuski reprezentativac rado vratio u Atletico, što se kasnije i dogodilo. Olmo je bio predodređen da bude njegova zamjena...

No, nije se dogodilo. Leipzig je isprva odbijao Barcelonine ponude, sve dok nije došla ona od 75 milijuna na koju su inicijalno pristali. Marca navodi da je Olmo bio presretan kad je čuo da se Barcelona zainteresirala i da Nijemcima šalje visoku i izdašnu ponudu. Problem je bio u tome što je kroz popodne 31.8. bilo preostalo malo manevarskog prostora za to da si Red Bull osigura nakoga kao Olmovu zamjenu.

Sam je Olmo prije nekoliko dana priznao da se sve to s Barcelonom dogodilo prebrzo i u kratkom periodu. Tko zna bi li, da su po njega s Camp Noua krenuli koji dan ranije sve stiglo biti riješeno. Zna se da će Barcelona nastaviti pratiti Olma, vrlo je izvjesno da će novu ponudu poslati na zimu, ali morat će se na tržištu sučeliti s klubovima poput Bayerna i Manchester Uniteda koji su također iskazali interes za dovođenje 23-godišnjaka.

Linker
26. travanj 2024 17:02