USA TODAY Sports
SAD SE KAJE

'ONA JE PUŠILA CIGARETE ZA VRIJEME MOJIH ELEKTROŠOKOVA...' Čudnovato izlječenje: Nogometna zvijezda nakon šest godina otkrila pravu istinu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2020. 20:14

Kako se španjolski napadač Diego Costa uspio oporaviti za finale Lige prvaka 2014. godine u kojem su snage odmjerili madridski klubovi, Real i Atletico, još se ne zna. Trebala je to biti duga ozljeda, a nakon što se Costa vratio iz Beograda - sve je bilo stvar prošlosti. Nema ozljede, mogao je igrati...

Srpski Kurir sada piše o tome da je Costa odlučio javno progovoriti o tretmanu kod doktorice Marijane Kovačević. Dolazi ondje mnogo nogometaša, a samo rijetki o njoj govore. Španjolac je odlučio prekinuti šutnju.

- Kajem se zbog toga što sam prihvatio tu metodu liječenja svoje ozljede. Nakon terapije nisam osjetio bol, ali sam zato već na zagrijavanju finala osjetio grč. Mislio sam da ću moći igrati, ali se ubrzo ispostavilo da neću. Žao mi je što sam uopće otišao na terapiju, da nisam ostavio bih mjesto u finalu nekom od suigrača - rekao je Costa.

Podsjetimo, već u 9. minuti finala morao je izaći...

- Prije terapije me bolio mišić, a nakon toga nisam osjećao bol. Imao sam dva tretmana kod doktorice Kovačević po pola sata. Zanimljivo, u to vrijeme dok sam bio na elektrošokovima, ona je popušila dvije cigarete. Bio sam tamo, dosta se oko toga svega i lagalo, no sad mi je žao - dodao je.

Linker
19. travanj 2024 07:22