Kylian Mbappe

 MIGUEL MEDINA Afp
RAT ZA MILIJUNE

Oprosti mi, Mbappé: PSG odbija svojoj bivšoj zvijezdi isplatiti bogatstvo, evo i zašto

‘I zakonski i zdravorazumski igrač je imao jasne javne i privatne obaveze koje se moraju poštivati‘
Piše: SNObjavljeno: 12. rujan 2024. 20:56

Pravna komisija francuske nogometne lige naredila je PSG-u da Kylianu Mbappéu isplati 55 milijuna eura, no u klubu smatraju da to nisu dužni napraviti i spremni su sve riješiti na sudu, piše L‘Equipe.

PSG bi morao Mbappéu isplatiti dug od 55 milijuna eura koji je nastao kroz razne bonuse i plaću no u pariškom velikanu smatraju da ih je 25-godišnjak izigrao odlaskom iz kluba te da mu nisu dužni ništa.

"Odluka koju smo dobili nije sagledala sve aspekte ovog slučaja i mora biti preispitana pred drugim sudom kojem će PSG drage volje prezentirati sve činjenice u mjesecima i godinama koje dolaze", napisali su iz PSG-a u svojem priopćenju pa dodali:

"I zakonski i zdravorazumski igrač je imao jasne javne i privatne obaveze koje se moraju poštivati budući da je imao koristi od neviđenih privilegija tijekom sedam godina u Parizu. Klub se raduje što će ove obaveze biti potvrđene u dogledno vrijeme na odgovarajućem sudu ako igrač pokuša nastaviti s ovime što je neizbježno štetno za reputaciju", poručili su iz kluba.

Linker
13. rujan 2024 00:40