Manchester City's Argentinian striker Carlos Tevez (2nd R) runs through the Stoke midfield during the English Premier League football match between Stoke City and Manchester City at the Britannia Stadium, Stoke-on-Trent, Staffordshire, central midlands, England on November 27, 2010. AFP PHOTO/PAUL ELLISFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP
TEVEZ

Ostaje u Cityju

Mislim da sada sa svim pojačanjima koja su pristigla ovog ljeta možemo biti konkurentni za naslov u Premiershipu, ako ne ove godine, onda dogodine sigurno - kaže Mancini
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 27. kolovoz 2011. 15:54

Argentinski nogometaš Carlos Tevez ostaje u Manchester Cityju nakon što mu je obitelj stigla u sjeverni dio Engleske, potvrdio je menadžer građana Roberto Mancini. Argentinac je početkom ljeta zatražio ispisnicu od kluba nakon što je rekao da želi biti bliže svojoj obitelji u Argentini. Međutim, transfer Teveza u njegov bivši klub Corinthians je propao pa je bio primoran ostati u Manchesteru.

- Njegova obitelj je sada ovdje i vjerujem da će ostati "građanin" – rekao je Roberto Mancini.

- Ovo je odlična vijest za naš klub, jer je Carlos jedan od naših najboljih igrača – dodaje talijanski stručnjak.

City je doveo drugog Argentinca Sergija Agüera kao zamjenu za Teveza, ali po svemu sudeći najbogatiji klub svijeta zadržati će obojicu nogometaša u klubu čiji će napad sada biti strah i trepet za svaku momčad.

- Carlos još nije fizički spreman, jer je dosad odradio tek dva tjedna treninga. Mislim da sada sa svim pojačanjima koja su pristigla ovog ljeta možemo biti konkurentni za naslov u Premiershipu, ako ne ove godine, onda dogodine sigurno. Vjerujem da će Tevez ostati i iduće sezone s nama – zaključio je Mancini.

Linker
23. rujan 2024 20:29