ROBBEN

'Ostajem u Bayernu!'

Robben niti ima želju za odlaskom, a niti vjeruje da bi ga Bayern pustio. Odlični Nizozemac vrlo je zadovoljan u Münchenu i nema potrebu za promjenom sredine
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2014. 14:57

Nakon preuzimanja klupe Manchester Uniteda od strane Louisa van Gaala, kao jedan od igrača koji se počeo spominjati u kontekstu prelaska na Old Trafford je Arjen Robben, no on odbija takvu mogućnost.

Robben niti ima želju za odlaskom, a niti vjeruje da bi ga Bayern pustio. Odlični Nizozemac vrlo je zadovoljan u Münchenu i nema potrebu za promjenom sredine.

- Manchester United ne dolazi u obzir. Ostajem u Bayernu i točka. Ne mogu zamisliti da bi me Bayern pustio, tek sam produžio ugovor i vrlo smo zadovoljni suradnjom. Bila bi drugačija priča da sam u Bayernu nesretan i u tom slučaju bih razmislio jer sam uživao u radu s Van Gaalom u Münchenu. Međutim, ja sam prezadovoljan ovdje - istaknuo je Robben za De Telegraaf.

Robben dodaje kako je United povukao pravi potez angažmanom Van Gaala kojeg uz Guardiolu smatra najboljim trenerom s kojim je radio.

- Van Gaal i Guardiola su najbolji treneri s kojima sam ikada radio i Manchester United je napravio sjajnu stvar dovevši Van Gaala. Osobno osjećam se sjajno i želim nastaviti suradnju s Pepom. Šanse za prelazak u Manchester United su nula posto.

Linker
08. svibanj 2024 03:54