Joana Sanz uživa bez Danija Alvesa

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
VRUĆI POLJUBAC

FOTO: Ostavila Danija Alvesa pa sreću pronašla u zagrljaju prijateljice, Joana uhvaćena u klinču s djevojkom

‘Volim te i hvala ti što si me podigla s dna i što me činiš živom‘, poručila je Joana
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2023. 22:28

Nekadašnja zvijezda Barcelone Dani Alves je već neko vrijeme u zatvoru zbog teških optužbi za silovanje u jednom noćnom klubu u Barceloni. Brazilac je u zatvoru od sredine siječnja i uskoro če saznati kaznu.

Dok čeka odluku suda, Danija je već kaznila supruga koja ga je zbog cijelog skandala i napustila. Lijepa Joana Sanz je Alvesu najprije pružila podršku, ali na kraju je skupila hrabrost i odlučila se razvesti. Od nogometaša se oprostila emotivnom porukom.

‘Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže tko kaže da se ljubav može zaboraviti, ali volim i cijenim sebe više. Završavam poglavlje života koje je započelo 18. svibnja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Snažna sam žena koja kreće u novi život‘, poručila je, između ostalog, tom prilikom Joana.

Nakon rastanka od nevjernog muža kojem se sudi za težak zločin, Joana se izgleda preporodila i stvarno koristi sve prilike koje joj život pruža. Najveća podrška u svemu joj je prijateljica Sandra Tabares koja radi kao model. Sandra je proslavila rođendan, a na svemu joj se tom prilikom zahvalila Joana koja je na Instagramu objavila priču u kojoj je i fotografija njih dvije na kojoj dijele strasni poljubac.

‘Sretan rođendan Sandra. Volim te i hvala ti što si me podigla s dna i što me činiš živom. Nastavljamo dalje‘, poručila je Joana prijateljici.

image

Joana Sanz se zahvalila prijateljici

SCREENSHOT/ INSTAGRAM

Dani je, pak, nakon što ga je supruga ostavila, odlučio štrajkati glađu, no ubrzo je uvidjeo da mu se neće vratiti pa je ponovno počeo jesti. Joana je, izgleda, sreću odlučila potražiti u zagrljaju prijateljice.

Linker
20. travanj 2024 23:47