LISBON, PORTUGAL - MAY 24: Luka Modric of Real Madrid in action during the UEFA Champions League Final between Real Madrid and Atletico de Madrid at Estadio da Luz on May 24, 2014 in Lisbon, Portugal. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
 Laurence Griffiths / Getty Images / 2014 Getty Images
ZAMJENA ZA GOLMANA

Ostvaruje li se davni Fergusonov san? Modrić bi se mogao vratiti u Englesku

Manchester United je za vrijeme Fergusonova mandata želio dovesti Modrića na 'Teatar snova', ali se taj transfer ipak nije ostvario te je Luka završio u Realu
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. lipanj 2015. 20:58

Golman Manchester Uniteda David de Gea već je nekoliko tjedana na izlaznim vratima s Old Trafforda, a njegova željena destinacija je Santiago Bernabeu. Real je u potrazi za vrhunskim golmanom te nije tajna kako bi Španjolca htjeli vidjeti u svojim redovima.

Do sada se špekuliralo kako United zauzvrat (uz puno keša, jasno) traži Garetha Balea ili Sergija Ramosa, a engleski Metro danas piše kako Louis van Gaal želi Luku Modrića!

Podsjećamo, United je za vrijeme Fergusonova mandata želio dovesti Modrića na 'Teatar snova', ali se taj transfer ipak nije ostvario te je Luka završio u Realu.

No, Metro piše kako je situacija s De Geaom ponudila novi šansu Unitedu da zgrabi hrvatskog reprezentativca te je Van Gaal čvrst u svojoj namjeri da se zamjena igrača ostvari.

Modrić je ove sezone upisao 25 nastupa u svim natjecanjima za Real te bio jedna od najvažnjih karika kraljevske momčadi prije nego su ozljede prekinule njegovu sjajnu sezonu.

.

Linker
22. rujan 2024 09:31