JULIEN DE ROSA Afp
POHVALIO SE

Osvojio je SP, Euro i Ligu prvaka, a sad i - Harvard! Nogometaš dobio diplomu na prestižnom sveučilištu

"Iznimno sam zahvalan na ovoj prilici da se nastavim obrazovati", napisao je na društvenim mrežama
Piše: SNObjavljeno: 12. lipanj 2024. 08:06

Juan Mata je sve samo ne "običan" nogometaš. Skroman i ponizan, jedan je od rijetkih, ako ne i jedini koji je javno digao glas i priznao da nogometaši zarađuju previše novca. U karijeri je osvojio Ligu prvaka, dvije Europske lige i još brojne trofeje, dok se u dresu Španjolske okitio naslovima svjetskog i europskog prvaka.

Postigao je, dakle, gotovo sve što se u nogometu postići može, ali i s 36 godina na leđima ne želi reći "dosta". Jer on nogomet, u prvom redu, igra zbog ljubavi prema sportu. Trenutačno nema klub, posljednji angažman imao je u Vissel Kobeu, a dok traži novi ima vremena i za visoko obrazovanje.

image
OGUZ YETER Anadolu Agency Via Afp

Naime, Mata se na svom Instagram profilu pohvalio kako je završio kurs na prestižnom američkom sveučilištu Harvard, u polju poslovanja u zabavi, medijima i sportu (The Business of Entertainment, Media, and Sports)

"Diplomirao sam na Harvardu! Nevjerojatno sam ponosan što mogu objaviti da sam upravo završio prekrasan program

Hvala Aniti Elberse i cijelom timu na tako prekrasnom tjednu! Bio sam okružen mudrošću, velikom energijom i zabavom i ne mogu biti sretniji što sam upoznao sve svoje inspirativne kolege iz razreda. Kakva ekipa!

Iznimno sam zahvalan na ovoj prilici da se nastavim obrazovati i učiti od ljudi iz različitih industrija. Nevjerojatno iskustvo", napisao je Mata na društvenim mrežama.

Linker
08. rujan 2024 01:52