ALEXEY FILIPPOV Sputnik Via Afp
PIŠU RUSKI MEDIJI

Otkriven razlog odlaska Ćorluke iz Lokomotiva nakon 9 godina! Rusi su ga uvrijedili na nevjerojatan način

‘Draga crveno-zelena obitelj, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći‘
Piše: SNObjavljeno: 24. travanj 2021. 13:00

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka nedavno se oglasio objavom na Instagramu u kojoj je najavio oproštaj od moskovskog Lokomotiva nakon devet godina. U Rusiju je popularni Čarli stigao 2012. godine iz Tottenhama, prije toga je igrao za zagrebački Dinamo, Inter iz Zaprešića, Manchester City i Bayer Leverkusen.

- Draga crveno-zelena obitelj, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih 9 godina: od prvog dana kada ste me prihvatili kao svog i pokazali mi da je igranje za ovaj klub velika privilegija. Vaša ljubav i vaše poštovanje prema meni zauvijek će mi ostati u sjećanju'', napisao je Ćorluka, koji je posljednjih godina nosio i kapetansku vrpcu Lokomotiva - napisao je na svojem Instagram profilu Vedran Ćorluka prije nešto manje od mjeseca dana.

image
PAVEL BEDNYAKOV Sputnik Via Afp

U početku nije bilo previše jasno kako to da se Čarli odlučio na odlazak iz Rusije obzirom da je produženje ugovora bila čista formalnost, ali mediji u Rusiji tvrde kako u čitavoj priči postoji nešto više. Naime, Rusi tvrde kako je generalni direktor kluba Vladimir Leončenko našem bivšem reprezentativcu novi ugovor, odnosno papire, uručio na treningu što se ovome nije nimalo svidjelo. Običaj je da se takvi poslovi dogovaraju na nešto sofisticiraniji način, za stolom, a ne na treningu.

Rusi također napominju kako je Čarliju na ovaj način direktor pokazao nepoštovanje, a ujedno i prvi razgovor otkako je Leončenko stigao u klub. Ćorluka je u karijeri za Lokomotiv odigrao ukupno 239 utakmice i pritom upisao devet pogodaka i deset asistencija.

Linker
15. travanj 2024 07:44