CHRISTOF STACHE Afp
STROJ ZA GOLOVE

Otkrivena je tajna uspjeha Erlinga Haalanda, norveški napadač pozirao sa svojim ‘čarobnim napitkom‘

Norvežanin koristi specijalne tehnike za cirkulaciju, a dnevno unosi čak 6000 kalorija
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 20. travanj 2023. 16:13

Norveški golgeter Erling Haaland ne prestaje oduševljavati svekoliki nogometni puk. Pogotcima Bayernu u Ligi prvaka došao je do brojke od 48 pogodaka u svojoj debitantskoj sezoni na Otoku, a nedavno je na svom Instagram profilu otkrio u čemu je tajna njegovog mitomanskog uspjeha.

Na slici je pozirao s dvije litre mlijeka, a u opisu je napisao „ja i moj čarobni napitak“.

Njegov suigrač iz Man Cityja Ruben Dias odgovorio je na Haalandovo otkriće, objavivši nasmijane emojije u komentarima i tako otkrivši da je raspoloženje na Etihadu visoko nakon njihove četvrtfinalne pobjede u Ligi prvaka.

Veliki utjecaj u ovome ima i njegov otac Alfie koji se osobno ponudio da će pomusti krave u Norveškoj i dostaviti mlijeko napadaču kako bi mu pomogao da održi svoju dobru formu. Norvežaninu nije nepoznat pojam držanja dobre forme jer je još za vrijeme igranja u Borussiji digao svoju kondiciju na višu razinu.

- Dobio je 12 kilograma mišića u 15 mjeseci, uvijek je bio prvi pored bifea s hranom, to nije bilo normalno. Dobio je mišiće iz temelja, zbog genetike njegovo tijelo dobro reagira na trening – izjavio je njegov bivši trener Erase Steenslid.

Norveški napadač koristi specijalne tehnike za cirkulaciju, a zastrašujuć je i podatak da u svoje tijelo dnevno unosi 6000 kalorija, dva i pol puta više od običnog čovjeka, a prije je izjavio da mu jako bitno kakvu hranu jede.

- Najbitnije mi je da jedem kvalitetnu, lokalnu hranu. Ljudi govore da je meso loše, ali koje?Ono iz McDonald‘sa? – rekao je Norvežanin.

Linker
14. svibanj 2024 18:32