Dragan Pantelić
 SCREENSHOT: YOUTUBE
7 DANA BORBE ZA ŽIVOT

Otkriveni potresni detalji smrti nogometne legende: Nije bio cijepljen i nije htio u bolnicu...

Preminuo je u srijedu ujutro od posljedica koronavirusa. Početkom mjeseca počeo je kašljati...
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2021. 16:20

Legendarni jugoslavenski golman Dragan Pantelić preminuo je u srijedu u 70. godini života. Njegov život ugasio je koronavirus, odnosno njegove posljedice. Srpski mediji pišu kako Pantelić nije primio niti jednu dozu cjepiva protiv ovog smrtonosnog virusa.

Početkom ovog mjeseca je počeo kašljati, a 6. listopada je primljen kod liječnika gdje je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus. S ozbzirom na njegove godine i stanje u kojem je stigao, doktori su mu preporučili da ostane u bolnici, no slavni je golman to odbio.

Nakon tjedan dana mu se stanje drastično pogoršalo, a on se ponovno javio liječniku koji ga je odmah poslao u covid bolnicu na liječenje .Pet dana je bio na covid odjelu gdje su ga spojili na masku s kisikom, a onda je završio i na intenzivnoj njezi jer mu se stanje pogoršalo.

Na intenzivnu njegu je primljen s teškim problemima s plućima i disanjem pa je priključen i na respirator, no usprkos naporu doktora i medicinskog osoblja da ga održe na životu, njegovo srce je u srijedu u 7:15 zauvijek stalo.

Linker
21. listopad 2021 23:58