Neymar

SRAMOTNO PONAŠANJE

Otkriveni ružni detalji Neymarovog terora u Parizu: ‘Zgrabio je suigrača i pokušao ga udariti..‘

‘Mbappe ga je na početku simpatizirao, ali je izgubio poštovanje s vremenom‘
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2024. 13:24

Bivša zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar prošloga je ljeta u transferu vrijednom 90 milijuna eura francusku prijestolnicu zamijenio Saudijskom Arabijom i Al Hilalom.

U Parizu je proveo šest statističkih sjajnih, ali turbulentnih godina. Za PSG je nastupio 173 puta i pritom zabio 118 golova i podijelio 77 asistencija. Međutim, ozljede se poharale njegovu epizodu u Parizu, a kako je vrijeme odmicalo bilo je sve evidentnije Neymarovo nezadovoljstvo i promjene u ponašanju. S vremenom je narušio brojne odnose u klubu, a jednako tako izgubio je motiv igrati za klub u svakoj utakmici, prenio je za France Football neimenovani izvor.

- Ostavljao je dojam da mu je svega dosta. Da mu je dosta nogometa i da mu je dosta novca. Nije više bio gladan. Bio je motiviran za igru u reprezentaciji, ali nije mu se igralo protiv Bresta - istaknuo je navedeni izvor pa nadodao:

- Mbappé ga je na početku simpatizirao, ali je izgubio poštovanje nakon što je počeo s njim provoditi svaki dan. Neymar, kao i Lionel Messi, bili su ljuti što je Kylian postao simbol kluba. Iako je introvert, Messi je pozdravljao svaki dan. Neymar nije. On je ostavljao dojam da vas ne poštuje. Odbijao je kontakt. Iako je razumio francuski jezik, nikad se nije potrudio govoriti ga.

Ipak, Neymarovo nepoštovanje nije ostalo na banalnom ‘nepozdravljanju‘, već je, kako navodi anonimni izvor, Brazilac u nekoliko situacija bio čak i nasilan prema suigračima.

- Jednom prilikom zgrabio je Ismael Gharbija i pokušao ga udariti nogom dok je bio na podu. Svi su bili šokirani. Na kraju svog vremena u PSG-u stvarno nije bio dobar. Maltretirao je i Vitinhu, koji je to negirao jer je dobar dečko i nije želio probleme, ali je nekoliko puta bio vrijeđan.

Linker
25. travanj 2024 01:58