HANNAH MCKAY Afp
USUSRET BAKUU

Otkriveno u kakvom je stanju Eriksen, danski izbornik objasnio zašto im je trebao odmor usred turnira

Danci tražili odmak od reprezentacije, ali i otkrili da su u kontaktu s najvećom zvijezdom momčadi
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. lipanj 2021. 18:34

Danski su reprezentativci nakon velike pobjede protiv Walesa u osmini finala nagrađeni s dva slobodna dana. Izbornik Kasper Hjulmand objasnio je kako je svima trebao odmor i mali odmak od reprezentacije jer im se činilo da su zajedno već 'cijelu vječnost'.

U srijedu su Danci trenirali u svojoj bazi, a poštedu je dobio Simon Kjaer koji se našao u idealnoj postavi osmine finala Eura. Kjaer je vježbao odvojeno, zajedno s napadačem Yussufom Poulsenom koji je zbog ozljede propustio susret s Walesom. Zasad nije jasno hoće li Kjaer biti na raspolaganju za četvrtfinalni ogled s Češkom u Bakuu.

image
MADS CLAUS RASMUSSEN Afp


Činilo se da je ozljedu na treningu zaradio Andreas Cornelius u kojeg je malo jače 'ušao' Mathias Jorgensen, no kasnije se ispostavilo da mu je gležanj u redu.

image
TIM GOODE/PA IMAGES/PROFIMEDIA Tim Goode/Pa Images/Profimedia


Mikkel Damsgaard otkrio je da su danski nogometaši u kontaktu s Christianom Eriksenom.
- Sretni smo, dobro je, opet je sretan i to nam je najvažnije. Možemo se posvetiti turniru. Igramo dobro i koristimo svu potporu koju dobivamo na terenu. Imamo veliko samopouzdanje i veselimo se putu u Baku. Uzbuđeni smo i spremni za veliku borbu – najavio je Damsgaard.

Linker
19. travanj 2024 10:22