FRANCK FIFE Afp
NASTAVAK PRIČE

Otrkiven jedan od glavnih razloga zbog kojeg je Mbappe želio otići iz PSG-a! Francuzi tvrde - problem je riješen

Služba za odnose s javnošću PSG-a priopćila je novinarima L‘Equipea kako su sve plaće i bonusi isplaćeni
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. studeni 2022. 09:38

Jedan od razloga zbog kojeg je Kylian Mbappé ove jeseni želio napustiti Paris Saint-Germain bili su i zaostaci u isplatama dogovorenih primanja.

O tome danas izvještava francuski sportski dnevnik L‘Equipe, koji podsjeća kako je za Mbappéovo nezadovoljstvo javnost doznala na dan ogleda PSG-a i Benfice u Ligi prvaka.

Mbappé je prošlog ljeta potpisao novi ugovor s Parižanima, a iznenadilo ga je što mu plaća za rujan nije stigla na bankovni račun u očekivanom roku. Novca nije bilo ni do 11. listopada, kad se vijest probila u medije

Dan-dva kasnije stigao mu je samo dio love, ali ne i cjelokupni iznos.

Stoga su ljudi iz Mbappéovog okruženja u klubu zatražili odgovore, no nisu bili zadovoljni dobivenim objašnjenjima. Jedni su se pozivali na probleme s računima, drugi na probleme s financijskim fair-playom.

image
FRANCK FIFE Afp

Mbappéova bruto plaća iznosi 70 milijuna eura te je u neto primanjima izjednačena s onom koju primaju Lionel Messi i Neymar, druge dvije najveće PSG-ove zvijezde. No, oni, barem koliko se zna, nikad nisu imali problema s redovitim isplatama na Parku prinčeva.

U međuvremenu je, kako pišu Francuzi, problem riješen, a Mbappéov tabor zasad ne želi komentirati tu temu.

Služba za odnose s javnošću PSG-a priopćila je novinarima L‘Equipea kako su sve plaće i bonusi isplaćeni Mbappéu, uz dodatak ‘‘kao u svim klubovima, ponekad dolazi do kašnjenja zbog načina plaćanja‘‘...

Linker
27. travanj 2024 00:14