VOJKO BASIC Cropix
ZDANJE U NOVOM MAROFU

Otvoreno novo igralište s umjetnom travom: ‘To je nastavak naših težnji da se poboljša infrastruktura‘

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić otvorio je novo igralište u Novom Marofu
Piše: HinaObjavljeno: 02. rujan 2022. 12:56

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, otvorio je novo nogometno igralište s umjetnom travom u sklopu sportskog parka u Novom Marofu.

Kustić je predvodio delegaciju HNS-a koju su činili i dopredsjednik Mario Smodlaka, član Izvršnog odbora i predsjednik Varaždinskog nogometnog saveza Nenad Horvatić, odnosno voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, a svečanom otvaranju prisustvovali su i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i predsjednik Nogometnog kluba Novi Marof Ivan Tuk.

“Otvaranje novo igrališta s umjetnom travom u Novom Marofu nastavak je naših težnji da se poboljša infrastruktura diljem zemlje, u tom kontekstu izuzetno sam zadovoljan još jednim uspješno dovršenim projektom. Hrvatski nogometni savez će i dalje podupirati ovakve projekte te sam siguran da će na novim terenima nicati budući hrvatski reprezentativci“, rekao je između ostaloga predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

Nakon svečane ceremonije otvaranja terena Ivan Tuk, predsjednik nogometnog kluba Novi Marof je također bio vidno zadovoljan.

“Oduševljeni smo novim igralištem, vidjeli ste i sami koliko djeca uživaju u njemu. Ovaj će teren puno značiti za naš klub i, općenito, za sport u Novom Marofu. Nogometni klub Novi Marof ima preko 200 registriranih igrača i ovaj će teren u velikoj mjeri doprinijeti kvaliteti treninga i podizanju kvalitete na višu razinu“.

Ove godine su, osim u Novom Marofu, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini i Metkoviću, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 12:52