- Afp
FENOMEN PRIRODE

Ovo jasno pokazuje kakva je Cristiano Ronaldo zvijer: ‘Čovjek je oko sebe napravio školu, to još nisam vidio‘

Portugalac je u posljednje tri utakmice zabio pet pogodaka i upisao dvije asistencije
Piše: Andro PolićObjavljeno: 26. veljača 2023. 14:56

Nutricionist Al-Nassra Jose Blesa ovih dana nema pune ruke posla, jer mu je dužnost "preuzeo" - Cristiano Ronaldo. Portugalska legenda postala je "alfa i omega" saudijskog kluba, a koliki je utjecaj 38-godišnjaka u svlačionici, svjedoči i izjava klupskog nutricionista.

- Svi smo se pitali kako će se raditi s njim. Nismo znali hoće li klub promijeniti određene stvari, ali u životu nisam vidio većeg profesionalca. Prvi dođe i zadnji ode s treninga. Cristiano i meni dosta pomaže. Ja ga više ne mogu ništa naučiti, a on je oko sebe napravio školu. Ostali igrači rade sve što i on kako bi dodatno napredovali - kaže Blesa, a Ronaldo posebnu pozornost u svojoj karijeri pridaje i prehrani.

- Otkako je došao svi igrači treniraju više i prate njegove upute za dijetu. Nisam još vidio da igrači neke momčadi napreduju za 90 posto u odnosu na ranije. Svaki put kad ih vidim imaju manje masnoće, više mišića i vježbe doslovno rade na prstima - zaključio je Blesa.

Ronaldo je posebno raspoložen bio u posljednja tri susreta u saudijskoj ligi. Upisao je pet pogodaka i dvije asistencije, a najbolju utakmicu odigrao je u slavlju protiv Al-Wehde kada je bio autor četiri gola.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

Pred nama je najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka, a u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom donosimo sve o toj utakmici. S kime u napadu trebaju krenuti Čačić i Leko? Je li ovo prava pozornica za debi 16-godišnjeg Vuškovića? Odgovaramo na ta pitanja, ali i na sva ostala oko uzbudljivog 23. kola SuperSport HNL.

Linker
19. travanj 2024 00:09