LLUIS GENE Afp
UPORAN U NAUMU

Ovo je glavni antijunak prijelaznog roka! ‘Imao je dvije opcije, sve je odbio! To nema nikakvog smisla‘

‘Odlučio je ostati još šest mjeseci u klubu. To nije dobro niti za njega niti za klub‘
Piše: Mladen Bariša/JLObjavljeno: 01. veljača 2022. 14:43

Glavni antijunak noćas završenog zimskog prijelaznog roka definitivno je krilni napadač Barcelone Ousmane Dembele. Činjenicu da ga katalonski klub nije uspio prodati, predsjednik Barcelone Joan Laporta popratio je izjavom:

- Predložili smo mu dvije opcije glede odlaska. Obje su bile vrlo povoljne za njega. Bili smo uvjerenja da je dogovor postignut. A onda nas je iznenadilo njegovo odbijanje, posebice jednog engleskog kluba (Tottenham). Odlučio je ostati još šest mjeseci u Barceloni. To nema nikakvog smisla. Nije dobro niti za njega niti za klub – rezignirano je zaključio Laporta.

Naime, francuskom nogometašu u lipnju istječe ugovor s Barcelonom i klub će napustiti kao slobodan igrač, bez odštete.

image
LLUIS GENE Afp

Posljednjih nekoliko utakmica Barcelone Dembele nije bio u konkurenciji za sastav budući da je nekoliko puta odbio produžiti ugovor. Bilo je za očekivati da će Ousmane Dembele posljednjih šest mjeseci u Barceloni ''živjeti na tribinama''.

Međutim katalonski Sport navodi izjavu trenera Xavija, koji nestašnog napadača namjerava vratiti u momčad!? Predsjednik Laporta jamačno nije zapljeskao od zadovoljstva kada je pročitao razmišljanje svog trenera...

Linker
27. travanj 2024 03:43