Kadar s utakmice Llaneros - U. Magdalena / plač trenera Fortaleze Nelsona Floreza

 Screenshot (YouTube)
POGLEDAJTE KAOS

‘Ovo je međunarodna sramota!‘ Igračima prijete smrću, trener rivala plače, a javio se i predsjednik države

‘Bojimo se za svoje živote, bojimo se da izađemo iz svojih kuća kako nam se nešto ne bi dogodilo‘
Piše: SNObjavljeno: 08. prosinac 2021. 17:48

O jednoj utakmici iz 2. kolumbijske lige danas priča gotovo pa čitav nogometni svijet. Klub Union Magdalena novi je prvoligaš i to nakon što je pogotcima Gonzaleza u petoj i Segure u šestoj minuti utakmice preokrenuo 1:0 vodstvo domaćina Llanerosa.

Međutim, način na koji su gosti stigli do velikog slavlja je u najmanju ruku komičan. Naime, kod pobjedničkog pogotka igrači Llanerosa reagirali su sramotno. Dio se jedva kretao po terenu, a neki su se sklanjali od protivnika. Naravno, odmah nakon utakmice pokrenula se priča o mogućem namještanju. Očekivano, takve optužbe iz Union Magdalene jasno odbacuju.

"Primamo uznemirujuće poruke i prijetnje smrću. Bojimo se za svoje živote, bojimo se da izađemo iz svojih kuća kako nam se nešto ne bi dogodilo. Molim vas pozovite na razum", požalio se Jorge Duvan Mosquera, inače član poražene, domaće momčadi.

Čitav skandal potom je komentirao i predsjednik Kolumbije Iván Duque Márquez.

"Ovo je ne samo nacionalna, ovo je međunarodna sramota. Kako ih nije sram? Hitno ćemo pokrenuti istragu i krivci će biti sankcionirani, kazneno će odgovarati", poručio je čelnik države.

Priliku za prvo mjesto imala je i Fortaleza, no ovaj je klub istoga dana (prošle subote) izgubio od Bogote na domaćem terenu (1-2). Trener Fortaleze Nelson Florez rasplakao se pred novinarima nakon dramatičnog raspleta (POGLEDAJTE OVDJE).

"Nije me sram plakati jer se osjećam pokradeno. Možemo izgubiti, ali ne na ovaj način", poručio je.

Komičan pogodak odluke pogledajte OVDJE.

Linker
22. travanj 2024 13:41