Moise Kean
 Luzzani/Getty Images / Getty Images
ZA NJEGA PRAVILA NE VRIJEDE

'OVO JE NEPRIHVATLJIVO! ZGROŽENI SMO I RAZOČARANI OVAKVIM PONAŠANJEM NAŠEG IGRAČA' Mlada zvijezda organizirao 'koronaparty' za svoje prijatelje

Piše: HinaObjavljeno: 26. travanj 2020. 14:50

Everton FC je zgrožen saznanjem o incidentu u kojem je član prve momčadi ignorirao naputke Vlade i klupske propise vezane za krizu izazvanu koronavirusom - stoji u priopćenju engleskog premierligaša nakon što su u engleskom tabloidu osvanule fotografije 20-godišnjeg napadača Moisea Keana koji je u subotu priredio opuštenu kućnu zabavu za svoje prijatelje.

"Klub je igraču izrazio svoje veliko razočaranje i jasno dao do znanja da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Everton je redovno izražavao važnost pridržavanja Vladinih naputaka, uključujući pravila i savjete za ponašanje unutar i izvan doma, kroz niz službenih priopćenja svim našim djelatnicima pa tako i igračima", stoji u priopćenju.

BOLOGNA, ITALY - JUNE 16:  Moise Kean (R) of Italy is challenged by Jesus Vallejo (L) of Spain during the 2019 UEFA U-21 Group A match between Italy and Spain at (insert stadium name) on June 16, 2019 in Bologna, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Getty Images

No, za 20-godišnjeg talijanskog napadača koji je prošlo ljeto stigao u Everton iz Juventusa te upute očigledno nisu bile dovoljno jasne ili nije mislio da se na njega odnose, a nije ni pokušao sakriti svoj prijestup, objavivši nekoliko video snimki putem društvene mreže Snapchat.

Kean je tako slijedio loš primjer nogometaša Manchester Cityja, koji je organizirao privatnu zabavu sa dvije prostitutke, o čemu su također izvijestili britanski mediji. Walker se pokajao i putem priopćenja ispričao za to što je izdao obitelj, prijatelje, klub, navijače i javnost.

U Velikoj Britaniji je od posljedica bolesti COVID-19 preminulo više od 20.000 ljudi.

Linker
20. travanj 2024 12:13