FABIO PETROSINO/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
REAKCIJA NA NAPISE

‘Ovo je prava i jedina istina!‘ Pjanić se oglasio nakon vijesti koja je šokirala BiH

Zvijezda bosanskohercegovačkog nogometa nije mogla ignorirati, kako kaže, ‘lažnu vijest‘
Piše: SNObjavljeno: 17. studeni 2021. 17:45

Bosna i Hercegovina porazom od Ukrajine u Zenici (0-2) okončala je svoj nastup u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Naši susjedi u konačnici su zauzeli četvrto mjesto, a u skupini iz koje je izravni plasman izborila Francuska, a play-off Ukrajina, upisali su jednu pobjedu, četiri remija i tri poraza.

Osim same utakmice, u utorak se puno pisalo i o Miralemu Pjaniću koji nije konkurirao za sastav svoje reprezentacije. Spominjalo se da je uhvaćen u provodu po nekim sarajevskim restoranima i kafićima, a neki su govorili i kako je izbačen iz reprezentacije.

Nekoliko sati uoči utakmice s Ukrajinom tamošnji Savez prvo je objavio priopćenje s objašnjenjem zašto ga nema u sastavu, no isto je ubrzo bilo uklonjeno.

- Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primjeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba osjećati svatko tko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posljedicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se događalo u posljednjih godinu dana karijere - stajalo je u obrisanom priopćenju.

Dan kasnije oglasio se i sam Pjanić te otkrio "pravu istinu".

"Ovim putem želim demantirati lažnu vijest koja je jučer objavljena u našim medijima, a tiče se mog ne igranja na sinoćnjoj utakmici. Prava i jedna istina je da je sve odlučeno dogovoru s izbornikom Petevom", napisao je Pjanić na Instagramu te istaknuo kako kadar 's provoda' nije s ovog okupljanja, već da je riječ o staroj fotografiji.

image
Screenshot (Instagram)

Linker
24. travanj 2024 22:24