SCREENSHOT
TEŠKA PRIČA

Ovo su Julio i Doris, roditelji jedne od najvećih nogometnih zvijezda. Slavni sin zove ih - prevarantima

‘Činilo se kao nešto što samo Hulk može učiniti, a to je bila samo moja mama. Ona je bila ratnik‘
Piše: SNObjavljeno: 27. studeni 2023. 06:48

Zvijezda Real Madrida, Federico Valverde prije nekoliko je dana u razgovoru za španjolske medije otkrio detalje iz svojeg života, a posebno je interesantan bio nadimak kojeg je imao za svoje roditelje.

Jedan od glavnih igrača veznog reda ‘kraljevskog kluba‘ iznio je do sada nepoznate detalje o svojim roditeljima, ocu Juliju i majci Doris koje je nazvao ‘prevarantima‘, ali u pozitivnom smislu riječi. Naime, život ih nije mazio, živjeli su u siromaštvu, ali unatoč silnim poteškoćama uspjeli su izvesti svog sina na pravi put.

- U Urugvaju su stvari drugačije. Teškoće su nam u krvi, ne volim reći da smo bili siromašni. Više volim reći da su moji roditelji bili prevareni - kazao je Valverde pa nastavio:

- Otac je radio kao zaštitar u kasinu, dok je majka prodavala odjeću i igračke iz uličnih kolica na placu. Još uvijek mogu čuti zvuk kotača dok je gurala svoja ogromna kolica prepunu kutija niz ulicu. Činilo se kao nešto što samo Hulk može učiniti, a to je bila samo moja mama. Ona je bila ratnik. Najgore je bilo to što je svakog dana ponovno morala pakirati svu odjeću i opet gurati jeb*** kolica kući. Onda kuhaj večeru, peri moje čarape... Kažem, moja majka je moj heroj. S druge strane otac je radio od 20.00 sati navečer do 6.00 ujutro. Imali smo samo jedan sat kojeg smo mogli provesti zajedno. Za mene je trenutak koji smo proživjeli zajedno svake noći utakmica. To je kao naša hrabrost, naš duh.

Kako god bilo danas Julio i Doris mogu biti ponosni na svog sina s obzirom na to da je postao jedan od najboljih nogometaša svijeta te i izrastao u velikog čovjeka. Federico sa svojih 25 godina već ima obitelj, prekrasnu suprugu Minu Bonino i dva sina.

Linker
17. travanj 2024 00:56