Arianna i Siniša Mihajlović

 -/SGP/PROFIMEDIA -/sgp/profimedia
ARIANNIN OPROŠTAJ

Ožalošćena supruga otkrila posljednje riječi Siniše Mihajlovića: ‘Nikada neću zaboraviti taj trenutak...‘

Arianna Mihajlović sa svojim je pratiteljima podijelila posljednje riječi voljenog životnog partnera
Piše: SNObjavljeno: 23. prosinac 2022. 22:13

Regija se još uvijek oprašta od srpskog trenera i bivšeg nogometaša Siniše Mihajlovića, preminulog 16. prosinca u svojoj 54. godini nakon trogodišnje borbe s leukemijom. Njegova supruga Arianna Rapaccioni Mihajlović sa svojim je pratiteljima podijelila posljednje riječi voljenog životnog partnera.

"Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak, kada si rekao da si tako sretan. Ne tako davno, odletio si u nebo", napisala je ožalošćena Arianna na svom Instagram profilu uz fotografiju sa čuvenim nogometašem i trenerom.

Podsjetimo, Mihajlović je 2019. na jednoj konferenciji za medije otkrio da boluje od leukemije i hrabro poručio da neće dozvoliti da ga teška bolest pokoleba.

"Bio je to pravi udarac. Sjedio sam i plakao danima, život prolazi pred očima. Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti s tim, isprsit ću se gledajući je u oči, onako kako sam to uvijek činio" kazao je tada Mihajlović.

Uspio se oporaviti i vratiti nogometu, ali situacija mu se kasnije pogoršala, a srce mu je prestalo kucati prošlog petka u Rimu, gdje je sahranjen 19. prosinca na groblju bazilike ‘Santa Maria degli Angeli e dei Marti‘.

Linker
06. ožujak 2024 07:52