Gabriele Cavallin prva je izašla u javnost

 Screenshot
NEMA KRAJA

Padaju nove teške optužbe, nogometna zvijezda zapravo je serijski seksualni predator? ‘Gurnuo me uza zid...‘

Napadača Manchester Uniteda su za nasilničko ponašanje u četvrtak u Brazilu optužile još dvije žene
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. rujan 2023. 10:18

Brazilski reprezentativac Antony, krilni napadač Manchester Uniteda, djetinjstvo je proveo u faveli. Izgledalo je da će ga nogomet izvesti na pravi put, no to se baš i ne bi moglo reći nakon najnovijih optužbi koje su stigle na njegov račun.

Veliku je prašinu u njegovoj domovini i u Engleskoj izazvala optužba njegove bivše djevojke Gabriele Cavallin koja ga je optužila za napad na nju i to u četiri navrata. Slučaj istražuju policijski inspektori u Sao Paulu i Manchesteru, a nogometaš je zanijekao sve što mu na teret stavlja DJ-ka i influencerica.

image

Antony

PAUL CURRIE/COLORSPORT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Paul Currie/colorsport/shutterstock Editorial/profimedia

Tu njegovim mukama nije kraj, jer su ga za nasilničko ponašanje u četvrtak u Brazilu optužile još dvije žene. Kako izvještava Daily Mail, studentica prava Rayssa de Freitas tvrdi da je trebala bolničko liječenje nakon incidenta u svibnju prošle godine kad su je napali Antony i Mallu Ohana, inače bivša žena brazilskog nogometaša Dudua (ne radi se o Eduardu Da Silvi, op.a.). Navodno se to dogodilo u Antonyjevom Land Roveru nakon što je spomenuti trojac napustio noćni klub u Sao Paulu.

U razgovoru za brazilski Record TV Antonyja je za nasilje u listopadu prošle godine optužila i 33-godišnja bankarica Ingrid Lana.

- Pokušao je sa mnom imati seksualni odnos, a ja nisam htjela. Gurnuo me uza zid i udario me u glavu – kazala je ona.

Manchester United u četvrtak nije komentirao nove optužbe, dok je u srijedu izdao priopćenje u kojem se ističe kako je klub svjestan optužbi protiv Antonyja te da ‘ovu stvar shvaća ozbiljno‘...

Linker
30. travanj 2024 07:31