MIKE EGERTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA Mike Egerton/pa Images/profimedia
IMA IDEJU

Pakleni plan legendarnog Henryja, ako mu ovo uspije krvnici Hrvatske će biti glavni favoriti za sami tron

Veliko je pitanje hoće li im njihovi klubovi izaći u susret i pustiti ih na Olimpijske igre
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. ožujak 2024. 21:34

Pariz će ovog ljeta ugostiti Olimpijske igre, a reprezentacija Francuske želi pred svojim navijačima osvojiti zlatnu medalju.

Kako je u olimpijskim pravilima navedeno da u momčadi mogu biti samo trojica igrača starijih od 23 godine, izbornik Tricolora Thierry Henry smislio je ‘pakleni plan‘ za put do trona.

Kako je izvijestio Le Parisien, Henry se nada da će u momčadi za olimpijski turnir imati trojicu sjajnih napadača seniorske reprezentacije. To su Kylian Mbappé (25), Antoine Griezmann (32) i Olivier Giroud (37).

image
MIKE EGERTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA Mike Egerton/pa Images/profimedia

Nema dvojbe da bi Francuska s njima bila glavni favorit za zlatno odličje, no veliko je pitanje hoće li im njihovi klubovi izaći u susret i pustiti ih na Olimpijske igre.

Pogotovo s obzirom na činjenicu da se ovog ljeta u Njemačkoj igra i Europsko prvenstvo na kojem će sva trojica sudjelovati.The Athletic pak tvrdi da se očekuje da će francuski kapetan Mbappé sudjelovati u olimpijskoj reprezentaciji, no ipak treba pričekati i vidjeti hoće li na tu zamisao pristati i Real Madrid, njegov vjerojatni budući klub.

Linker
11. ožujak 2024 21:35