AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
TEŽAK UDARAC

Panika u Madridu: Real možda ostaje bez ključnog igrača, ali to bi mogla biti dobra vijest za Luku Modrića

Španjolski mediji tvrde kako postoji ozbiljna bojazan da su možda teže stradali ligamenti
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2023. 10:18

Posljednje reprezentativno okupljanje igrača zadalo je velike glavobolje Carlu Ancelottiju i društvu iz Madrida.

Naime, jedan od ključnih igrača Reala, Eduardo Camavinga ozlijedio se na treningu Francuske. Prvi nalazi ukazivali su na to da nije riječ o težoj povredi, ali naknadne pretrage ipak govore drugačije.

Francuz bi se danas trebao vratiti u Madrid na daljnje pretrage koljena, a španjolski mediji tvrde kako postoji ozbiljna bojazan da su možda teže stradali ligamenti.

Camavinga bi trebao biti podvrgnut magnetskoj rezonanci koja će utvrditi stupanj ozljede, a ukoliko se tamošnji strahovi potvrde, Francuz bi mogao s terena izbivati najmanje šest tjedana.

image
FRANCK FIFE Afp

Iako Real u idealnoj situaciji ima širok kadar u veznom redu, Carlo Ancelotti je već ranije ostao bez Aureliena Tchouaménija. Camavinga je upravo na toj poziciji igrao izvanredno, ali čini se da će sada tamo morati prebaciti Tonija Kroosa ili Fedea Valverdea, što bi moglo poremetiti ravnotežu ostatka veznog reda.

Dani Ceballos i Luka Modrić bit će glavni kandidati da zamijene Camavingu, ali treba reći kako se Ceballos još uvijek oporavlja od ozljede.

Linker
19. svibanj 2024 03:10