VLADO KOS/CROPIX Cropix
SLUŽBENO

Pao je dogovor s Francuzima! Osijek uspješno zaključio transfer o kojem se ‘šuška‘ već neko vrijeme

‘Sve strane koje su bile uključene u pregovore na kraju su pronašle zajednički jezik‘
Piše: SNObjavljeno: 23. srpanj 2021. 11:08

Igor Silva više i službeno nije igrač NK Osijek. Brazilski je desni bočni novi član francuskog prvoligaša Lorienta s kojim je potpisao višegodišnji ugovor.

"Naš je Klub postigao dogovor koji je obuhvaćao i 'deal' s grčkim Olympiacosom iz kojega je Silva u ljeto 2019. prvo stigao na posudbu u Gradski vrt, a onda je aktivirana i opcija njegova otkupa. Sve strane koje su bile uključene u pregovore na kraju su pronašle zajednički jezik, pa će Igor nastaviti karijeru u momčadi koja je prošle sezone zauzela 16. mjesto među 20 klubova u Ligue 1", javlja službena stranica NK Osijek.

Što se tiče službenih nastupa za Bijelo-plave, Silva ih je skupio 66, od toga 58 u državnom prvenstvu, 7 u nacionalnom Kupu i 1 u europskim kvalifikacijama. Pritom je postigao jedan pogodak i to u borbi za bodove protiv Varaždina.

Na početku ove natjecateljske godine nije konkurirao za osječki sastav jer se nešto kasnije uključio u pripreme, nakon što je zaliječio ozljedu. Lorient je bio vrlo uporan u želji i namjeri da ga dovede u svoje redove, a i Osijek je zadovoljan uvjetima koje je na kraju dogovorio u ovom transferu.

"Igoru želimo sreću u Francuskoj", poručili su za kraj iz hrvatskog prvoligaša.

Linker
20. travanj 2024 14:46