BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix
SUPERSPORTSKE PODCAST

Petković bi se mogao vratiti već u sljedećem ciklusu, a Rebić se za povratak treba ispričati

Hrvatska nogometna reprezentacija treba 6 bodova u ove 2 utakmice
Piše: PromoObjavljeno: 06. listopad 2021. 19:01

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuju 2 nova izazova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru koje je na rasporedu u zimu 2022. godine. Hrvatska u dvomeč ulazi na Cipru, a drugu utakmicu igra na Gradskom vrtu u Osijeku protiv standardnih mušterija Slovaka.

To je bila i prva tema 8. epizode našeg podcasta u kojoj su Dražen Antolić, Siniša Sušec i Matej Petković raspravljali o našoj izabranoj nogometnoj vrsti i izazovima koji je očekuju u budućnosti. Jedna od tema je svakako bilo i Dalićevo uvođenje discipline u reprezentativni kadar s prošlim popisom s kojeg je izostalo nekoliko renomiranih imena, kao i povratak onih koji nisu sudjelovali u nekoliko posljednjih reprezentativnih akcija. Petković se također našao kao jedan od igrača koji bi, sad kad je ušao u kvalitetnu fizičku i igračku formu mogao ostvariti povratak.

image
Dražen Antolić, Matej Petković i Siniša Sušec
SN

Kako je i sam Dalić potvrdio, ukoliko Bruno nastavi raditi, vjerojatno možemo očekivati njegov povratak u reprezentativni kadar u studenom. Nadamo se da će biti spreman i motiviran i da se neće dogoditi situacija kao s Rovinjskih priprema kad je u mjerenju intenziteta rada na treninzima izmjeren jako mali postotak angažmana. No nećemo vam sve ovdje napisati, bacite oko na naš novi podcast:

Linker
27. travanj 2024 05:39