Marko Livaja i Bruno Petković

 TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
TRI KORNERA - PENAL

‘Petković? Kad je ovakav, može sve! A još kad se vrati Livaja, pa to će biti top-kombinacija‘

U našem studiju analizirali smo igru Vatrenih u dvije rujanske kvalifikacijske utakmice
Piše: SNObjavljeno: 12. rujan 2023. 15:47

Iza nas su ogledi Vatrenih s Latvijom i Armenijom, a složiti se moramo - sve su to izabranici Zlatka Dalića odradili na vrhunski način. Šest bodova, miran plov prema Euru, ucrtan je već kurs prema Njemačkoj. Čija reprezentacija, by the way, ima pregršt problema. I o tome su nešto u studiju Hanza Medije proćaskali Patrik Mršnik, Slaven Knežević i Ivan Alaupović u novom izdanju podcasta Tri kornera - penal.

Pitali smo Ivana, je li ovakav Bruno Petković prva opcija za ‘devetku‘?

- Ako ćemo ga gledati u ovakvoj formi, onda stvarno je. Kad je ovakav kakav je bio, pogotovo protiv Latvije, on stvarno može sve. Neće ga biti problem ni upariti s Livajom kada se vrati, baš mislim da će to biti jedna top-kombinacija. Vidimo da Dalić uigrava i duet Kramarić - Petković, sve je to jako dobro funkcioniralo.

Situacija pred Hrvatskom je sjajna, čekaju nas još četiri utakmice u kojima ćemo, nema u to nikakvih sumnji, pokazati klasu.

- Znali smo se prije opeći na nekim "manjim" utakmicama, ali sada je stvarno sve bilo tip-top. Livaja? I ja bih ga uvijek imao u reprezentaciji, njemu je tamo mjesto. I on i Petković imaju što za ponuditi. Petković bi, po Dalićevim riječima, trebao više biti "unutra", pred golom, a tamo su obojica izrazito opasni, to su pokazali već nebrojeno puta - dodaje Slaven.

Tri kornera - penal, epizoda 3:

Linker
12. rujan 2023 15:47