TOMISLAV KRISTO Cropix
NAVIJAČKA EUFORIJA

Plava noć za pamćenje: Tribine su se tresle, a pod utjecaj Boysa čak je pao i suparnički vratar

Bila je to jedna od najboljih atmosfera u Draženovom domu nakon puno, puno godina
Piše: Domagoj KoprivnjakObjavljeno: 27. svibanj 2023. 07:18

Velika euforija stvorila se pred treću utakmicu finalne serije za prvaka Hrvatske u futsalu. Atmosfera u Draženovom domu nije razočarala. Šest komada u mreži Olmissuma dovelo je Futsal Dinamo u prednost nakon tri utakmice (2:1). Prije početka same utakmice u zraku se mogla osjetiti pozitivna atmosfera, navijači su bili samouvjereni, željni i spremni za početak utakmice puno prije njena početka. Sat vremena prije starta KC Dražen Petrović polagano se punio i samo se čekao prvi sučev zvižduk. Igrači su se već zagrijavali, sve dok se tribine nisu napunile do posljednjeg mjesta, a onda je krenuo - spektakl.

Huk s tribina naježio je vjerojatno svakog Dinamovca u tom trenutku, a pet i pol tisuća grla kao jedno je bodrilo igrače do pobjede. Utakmica nije ni započela kako treba i odmah, pogodak. Već u drugoj minuti Kristijan Čekol postigao je fantastičan pogodak, a dvorana je doslovno eksplodirala. Odmah su poletjele pive, a glasna podrška još je postala glasnija. Utakmica je bila na zaista visokoj razini, krasni driblinzi, oštri prekršaji, ali još ljepši golovi. Kroz cijelo prvo poluvrijeme Bad Blue Boysi nisu stajali s navijanjem, a pred kraj poluvremena pao je i drugi pogodak Kristijan Čekol koji je dodatno zapalio tribine koje su se doslovno tresle.

image
TOMISLAV KRISTO Cropix

Poluvrijeme je brzo prošlo, a onda - šou. Šest pogodaka, crveni karton i brojne čaše piva koje su svako malo prekidale utakmicu. Dinamo je još postigao četiri pogotka, dok su gosti iz Omiša uspjeli dva puta zatresti mrežu gostiju. Nakon petog pogotka lagano je započeo hit SexyMotherFuckersa.

"Ajme meni nije mi dobro, zabili smo pet komada" koja se ubrzo proširila cijelom dvoranom. I kao da su čekali trenutak kad će pasti i šesti pogodak koji se savršeno poklopio pjesmom s tribina. Čak je i vratar Olmissuma Nikola Čizmić pao pod utjecaj Boysa i kroz bradu promrmljao "primili smo šest komada". Ne tako divna noć za vratara Olmissuma, no vođeni ovakvom atmosferom i publikom teško da su mogli učiniti nešto više. Možda jedna od najboljih atmosfera u Draženovom domu nakon puno, puno godina, a možemo tek zamisliti kako će biti ako Dinamo u ponedjeljak osigura prvi naslov prvaka.

Linker
12. rujan 2023 23:31